Translate

Main Ad

HAPPY 8TH BIRTHDAY DHIA BATRISYA

HAPPY 8TH BIRTHDAY DHIA BATRISYA - Lama betul entri Mac 2021 mummy tersimpan dalam draft. Dah 3 bulan berlalu HARI JADI DHIA BATRISYA . Tak apa lah, as long as, mummy sempat abadikan penulisan mummy dalam blog ni ha.

Besar dah anak dara mummy sorang ni. Ada masa macam mummy tak percaya je yang mummy ada anak dara. Masih mummy tak boleh lupakan sejarah mengandungkan Dhia, melahirkan Dhia serta menyusukan Dhia. Alhamdulillah akan mummy jaga amanah Allah swt ini sebaiknya !

HAPPY 8TH BIRTHDAY DHIA BATRISYA


HAPPY 8TH BIRTHDAY DHIA BATRISYA

HAPPY 8TH BIRTHDAY DHIA BATRISYA ! Birthday Dhia ke 8 tahun ini, kebetulan baru sahaja masuk sesi persekolahan baharu. Setelah PKPP di umumkan. Maka, untuk menaikkan semangat Dhia dan kawan-kawan. Mummy plan nak bawakan kek dan doorgifts 8th birthday Dhia ke sekolah.

Tahun lepas birthday Dhia dalam suasana PKP 1.0 boelh baca di https://www.azlindaalin.com/2020/03/7th-dhia-batrisya-birthday-di-tahun-2020.html

HAPPY 8TH BIRTHDAY DHIA BATRISYA


HAPPY 8TH BIRTHDAY DHIA BATRISYA
kek mummy beli di kedai berhampiran je

HAPPY 8TH BIRTHDAY DHIA BATRISYA


HAPPY 8TH BIRTHDAY DHIA BATRISYA
untuk guru-guru. Doorgifts dari www.shopee.com.my/urbanshops


HAPPY 8TH BIRTHDAY DHIA BATRISYA
coklat, facemask (washable), tuppurware (untuk letak kek) senang hehe

Semua yang mummy buat ini adalah atas ke izinan guru Dhia. Bila cikgu bagi green light, mummy pun terus hadir ke sekolah Dhia pada waktu rehat, untuk menghantarkan gifts serta ke sempena 8TH BIRTHDAY DHIA BATRISYA.

HAPPY 8TH BIRTHDAY DHIA BATRISYA
gambar dr guru kelas Dhia.

HAPPY 8TH BIRTHDAY DHIA BATRISYA
kek Dhia, simple aje

8TH BIRTHDAY DHIA BATRISYA DI RUMAH



8TH BIRTHDAY DHIA BATRISYA DI RUMAH

Di rumah pun kami sambut birthday Dhia lagi, masa ni kami memilih hari Jumaat malam. So , cousins semua boleh datang selepas sessi persekolahan. Lama PKP kan, lama tak jumpa, untuk berkumpul dan makan-makan dengan keluarga. Mummy fikirkan, inilah masanya paling untuk kami semua berkumpul beramai-ramai.

8TH BIRTHDAY DHIA BATRISYA DI RUMAH

Betapa seronoknya semua, dapat berjumpa. Sakan rumah Tok mak dan Tok Abah hehe. Memasing pun rindu nak makan satay Kg Subang yang sedap tu ! Memang cun sangat lah timing ni ! 

8TH BIRTHDAY DHIA BATRISYA DI RUMAH

Terima kasih Onni berikan Dhia duit hari jadi. Dan terima kasih juga buat semua yang berikan hadiah untuk Dhia. Gambar semua tak pasti mana ntah huhu. Pening mummy dari PKP, PKPP, PKPD, PKP, PKPD tak tentu arah di buatnya hahaha.


8TH BIRTHDAY DHIA BATRISYA DI RUMAH

Hadiah dari mama su, papasu dan cousins Dhia. Tq againn. Dhia super happy sebab dapat meraikan beirthday nya pada tahun 2021 beramai-ramai. Insyaallah tahun depan, semoga kita dapat hidup kembali seperti biasa. 


Post a Comment

2 Comments

  1. besar dah Dhia. moga terus sihat dan gembira ye.
    jadik penyejuk hati ibu ayah Dhia.

    ReplyDelete

Welcome back , guys !

Thank you for connecting with me. Your comments are much appreciated :)

For any enquiries, please do not hesitate to contact me at nurazlindaazman@gmail.com