HADA LABO HYDRATING LOTION KINI MESRA ALAM

HADA LABO HYDRATING LOTION KINI MESRA ALAM, PEMBUNGKUSAN PE DIBAWANYA BERASASKAN BIO YANG BOLEH DIKITAR SEMULA


Hada Labo, jenama penjagaan kulit Jepun yang terkenal meraikan pendekatan minimalisnya dalam konsep Perfect X Simple dengan terujanya memperkenalkan penemuan terbaharunya: pembungkusan mesra alam untuk Hydrating Lotion. Pencapaian penting ini ialah bukti komitmen yang tidak berbelah-bahagi jenama itu terhadap kemampanan.


HADA LABO HYDRATING LOTION KINI MESRA ALAM

Alami Penghidratan dan Kemampanan Mewah: Hada Labo Memperkenalkan Pembungkusan yang Mesra Alam Sekitar
Dengan keterujaan, Hada Labo mengundang pelanggan untuk menikmati kemewahan dalam menggunakan Hydrating Lotion, sambil memupuk pemahaman bahawa pilihan mereka tidak hanya meningkatkan kesihatan dan keserian kulit mereka, tetapi juga secara aktif mewujudkan kehijauan dan masa depan yang lebih mampan. Dengan menggunakan pembungkusan inovatif ini, pelanggan boleh berasa bangga dengan komitmen mereka terhadap kesejahteraan peribadi dan planet kita. Bersama-sama kita membuat perbezaan yang luar biasa dengan membuat pilihan bijaksana yang mengharmonikan keindahan kulit kita dengan keindahan alam sekitar kita.


Pembungkusan botol 170ml yang baru diperkenalkan mempunyai komposisi yang terdiri daripada 10% bahan polietilena (PE) berasas tumbuhan dan 90% polipropilena (PP) berasaskan minyak bumi. Campuran ini meletakkannya sebagai alternatif yang mampan secara semula jadi kepada botol plastik konvensional. Lebih-lebih lagi, botol-botol ini boleh dikitar semula sepenuhnya, mencontohi falsafah mementingkan alam sekitar jenama itu tentang "tidak lebih, tidak kurang."


Bahan pembungkusan PE berasaskan bio yang inovatif dari Hada Labo berasal dari proses dehidrasi etanol yang berasal daripada tebu. Dengan mengamalkan penyelesaian pembungkusan yang mampan, jenama itu secara aktif memperjuangkan ekonomi kitaran dan dengan ketara mengurangkan jejak karbonnya secara signifikan. Pelanggan kini boleh menikmati kualiti premium Hada Labo Hdrating Lotion sambil memberikan sumbangn positif kepada alam sekitar.

Hada Labo Hydrating Lotion, losen No.1 yang tidak tertanding di Jepun selama 16 tahun berturut-turut merupakan bukti keberkesanan luar biasa dan populariti yang berkekalan. Direka untuk memuaskan kekeringan kulit sambil mengekalkan kekilauan yang harmoni dan sihat, teksturnya yang ringan dan tidak berminyak memastikan kelembapan sepanjang hari tanpa rasa berat atau melekit.


Diformulasikan dengan campuran 5 jenis Hyaluronic Acid (HA) yang dipatenkan oleh Hada Labo, yang merangkumi Besar, Sederhana dan Super HA, Nano HA, dan Fermented HA, Hydrating Lotion ini memberikan penghidratan yang mendalam dan tahan lama serta menguatkan dan memperbaiki dinding kulit. Setiap varian HA meresap ke dalam lapisan dermis kulit, memberi kelembapan intensif, meningkatkan keanjalan, dan memupuk kulit yang berseri.


Dalam mengejar penjagaan kulit yang terbaik, Hada Labo menyampaikan jemputan kepada pelanggan, menggalakkan mereka untuk menerima Hydrating Lotion dengan pengetahuan bahawa pilihan mereka bukan sahaja menyihatkan kulit mereka tetapi juga menyumbang kepada masa depan yang ditandai dengan kemampanan dan keharmonian alam sekitar. Bersama-sama, marilah kita memulakan perjalanan ke arah kecantikan yang melampaui diri kita sendiri dan meninggalkan kesan positif kepada dunia yang kita kongsi.


Hydrating Lotion - Rich sesuai untuk kulit normal hingga kering, manakala Hydration Lotion - Light, sesuai untuk kulit normal, kombinasi hingga berminyak. Dijual pada harga RM69.50, ia boleh didapati di farmasi utama, pasar raya dan laman e-dagang seperti Shopee dan Lazada.


Falsafah penjagaan kulit Hada Labo:

“SEMPURNA X SEDERHANA”

Untuk kemuncak kesempurnaan dan kesederhanaan


Hada Labo menggunakan bahan terbaik, paling suci dan sangat berkesan untuk memberikan anda hasil kemuncak kulit yang cantik. Diilhamkan oleh kebijaksanaan kecantikan Jepun, Hada Labo mengadaptasi falsafah “tidak lebih tidak kurang” dalam rumusan produknya untuk nisbah ramuan “sempurna” bagi memberikan hasil optimum. Bahan membebankan kulit seperti bahan tambahan, pewarna, wangian dan minyak mineral dihapuskan. Hanya ramuan pati yang bermanfaat untuk kulit dikekalkan bagi memastikan keberkesanan maksimum – Hanya yang terbaik untuk kulit anda dan tiada yang lain…Mengenai Syarikat Mentholatum

The Mentholatum Company Inc. ditubuhkan pada tahun 1889 adalah pengeluar dan pemasar ubat-ubatan dan produk kesihatan tanpa preskripsi. Ibu pejabatnya di Orchard Park, New York, Amerika Syarikat yang beroperasi di Australia, Afrika Selatan, Kanada, Scotland, Taiwan, Thailand, Malaysia, Hong Kong, Mexico, Korea Selatan, Republik Rakyat China dan Jepun. Pengeluaran dibuat di 26 lokasi di seluruh dunia dan pemasaran / pengedaran di lebih dari 150 negara. Syarikat itu yang dimiliki secara swasta selama 99 tahun, diambil alih oleh Rohto Pharmaceutical Company Ltd. dari Osaka, Jepun pada tahun 1988. Rohto adalah pemain utama dalam pasaran farmaseutikal Jepun, produk terlaris dalam kategori penjagaan mata, topikal dan kelegaan perut. Sejak 1889, The Mentholatum Company berkembang dan daripada pembekal kecil sabun dan peralatan mandian menjadi syarikat antarabangsa yang makmur, memasarkan formula ubat-ubatan sendiri yang berkualiti di seluruh dunia. Di Amerika Syarikat dan banyak negara di seluruh dunia, produk keluarga Mentholatum memperoleh reputasi kerana kualiti dan nilainya. Setiap jenama Mentholatum dijual dengan jaminan kepuasan tanpa syarat.


Jenama di bawah Mentholatum : Lipice, Oxy, Hada Labo, Selsun, Sunplay, Rohto Eye Drops, Botanics, Deep Heating Rub, Melano CC dan DermistryPost a Comment

Welcome back , guys !

Thank you for connecting with me. Your comments are much appreciated :)

For any enquiries, please do not hesitate to contact me at nurazlindaazman@gmail.com

Previous Post Next Post