CAT FIESTA DI D MAYANG SARI SERI PAJAM NILAI !

CAT FIESTA DI D MAYANG SARI SERI PAJAM NILAI ! - Hai...ada peminat kucing ke di sini? Kalau ada peminat kucing, mummy nak habaq mai tentan...

CAT FIESTA DI D MAYANG SARI SERI PAJAM NILAI ! - Hai...ada peminat kucing ke di sini? Kalau ada peminat kucing, mummy nak habaq mai tentang CAT FIESTA DI D MAYANG SARI SERI PAJAM ni haaa...sebelum mummy cerita panjang tentang CAT FIESTA DI NILAI anjuran Seri Pajam. Mummy nak cerita pasal rumah di D Mayang Sari Nilai dulu,ye. Baru-baru ini, Mummy ada ke show house rumah D Mayang Sari Seri Pajam Development kat Nilai. Sapa yang tengah cari rumah tu....bolehlah datang sekali tengok.

Jom tengok sket, apa yang best rumah D Mayang Sari Seri Pajam Development ni.


CAT FIESTA DI D MAYANG SARI SERI PAJAM 


CAT FIESTA DI D MAYANG SARI SERI PAJAM

Pertama kali tengok, terus jatuh cinta. Rumahnya sangat luas bagi mummy, walau ianya berkeluasan sehingga 2480 sq ft. 

Car porch pulak ! Ya Ampun, besar car porch nya. Extended car porch tau. So, kereta memang covered teruih macam ni. Nak bawa anak keluar masuk dari kereta ke rumah pun senang ! Terutama pada waktu hujan.


Ruang makan, belakang mummy tu ada 2 jenis dapur. Dapur basah dan dapur kering. Dedua tu besar ! Syiook dapat dapur besar macam tu.


Bilik bahagian bawah, nak di jadikan bilik mainan pun boleh hehe. Ada toilet dan ada balkoni di sini.

CAT FIESTA DI D MAYANG SARI SERI PAJAM

Master bedroom jangan cakap banyaklah ! Memang luas, siap ada tempat make up di asingkan di tepi penjuru. Syioookk main make up kat situ weyyy.

Ada extended balkoni juga tu. 

CAT FIESTA DI D MAYANG SARI SERI PAJAM

Tangga jenis lantai laminate. Tak licin dan mudah mop hat macam ni. Sesuai untuk kami yang ada anak kecil.

CAT FIESTA DI D MAYANG SARI SERI PAJAM

Best, kan? Tengok pada pandangan pertama pun dah jatuh cinta. Apatah lagi pandang ke sepuluh hehehe. 

Ada apa lagi yang menarik di D Mayang Sari?

CAT FIESTA DI D MAYANG SARI SERI PAJAM

Kelebihan lain seperti extended back yard, full height wall tiles, guarded, 3 phase wiring,  dekat dengan AEON terbesar , KTM, KLIA dan banyak lagi.

Harga? Of course lah mampu milik. Boleh tengok di website depa : https://www.seripajam.com.my/dmayangsari

CAT FIESTA DI D MAYANG SARI SERI PAJAM

OKAY berbalik cerita CAT FIESTA ni. Event ini akan berlangsung pada 12 Ogos 2018 dari jam 10 pagi hingga 4 petang.

Ada pelbagai program menarik sepanjang CAT FIESTA SERI PAJAM NILAI ni. Antaranya Face Painting, Photobooth, D.I.Y Handcraft, Pop corn FREE, Food Fiesta dan cat show lah kan !

Smabil tengok rumah, anak-anak boleh layan kucing. Tak adalah depa tu bosan tahap pishanggg kan? Hihihi

Untuk keterangan lanjut mengenai CAT FIESTA, korang boleh layari website :  https://www.facebook.com/events/2093727377535499/?ti=icl

You Might Also Like

13 comments

  1. Alahai kak, jatuh cinta tgk rumah tu. Berangan kejap boleh tak nak ad rumah cmtu. 😊

    ReplyDelete
  2. Ya Allah besarnya rumah. Cantik design dalam dia. Lg syok bila ade dapur basah ngn kering. Wahhhh kesukaan para isteri ni.

    ReplyDelete
  3. Cantik dan luas rumah nie kan Linda. Rumah idaman nie..

    ReplyDelete
  4. WAHHHH! Syaza duduk pajam dulu. now,melaka dah hihi. mmg cantik seri pajam tu ')

    ReplyDelete
  5. Cantio pula rumah di Seri Pajam nih kak.Hah siap ada cat fiesta lagi.yang minat kucing confirm tak lepaskan peluang

    ReplyDelete
  6. Uish.. Bestnya kalau dapat sebiji rumah cengginie.. kikiki..

    ReplyDelete
  7. cantiknya rumah..ni nak buat video review, syok sangat ni..cantik background..dah di deko lawa cam ni,hah pulak..mmg cun sangat la...

    ReplyDelete
  8. cantiknya rumah..ni nak buat video review, syok sangat ni..cantik background..dah di deko lawa cam ni,hah pulak..mmg cun sangat la...

    ReplyDelete
  9. Cantiknya rumah tu kak. Kalau lah dpt sebijik kn, hihi.

    ReplyDelete
  10. Sejuk mata memandang rumah cantik :) Hiasan pun lawa lawa

    ReplyDelete
  11. Hi sis..saya baru blk dr showroom eunica ni.. mmg unic. Sesuai name. Tgk skali trs book.. hahaha.. bahaya tul..😂

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -