Total Pageviews

RAYA KEDUA MALAM, BERAYA RUMAH BFF DADDY

RAYA KEDUA MALAM, BERAYA RUMAH BFF DADDY - Daddy bukan sejenis rajin nak pi beraya rumah orang. Ni sebab BFF nya dok whatsapp ajak datang...

RAYA KEDUA MALAM, BERAYA RUMAH BFF DADDY - Daddy bukan sejenis rajin nak pi beraya rumah orang. Ni sebab BFF nya dok whatsapp ajak datang berkali-kali. Maka, datang jugaklah ! Rumah ni, antara rumah wajib beraya setiap tahun kat Taiping. Sebab tak jauh dari rumah daddy !

RAYA KEDUA MALAM, BERAYA RUMAH BFF DADDY




Menu makanan raya depa best ! Ada satay, ayam bakar, nasi arab. Nasib baik Daim ajak pi depan. Kalau tak, mau berpinggan mummy makan tu ha !


Dzal siap tertidur lagi  ! Penat main dengan cousin lah tu ! Daim dah mula melasak, so ubat bagi duduk diam. Bukakan YouTube untuk sementara waktu !



Dhia amekkan gambar. Gegau 10 skala ritcher ke apa ni ntah hahaha


Simpan buat kenangan !







Siap makan, boleh pulak semua anak-anak buah Fizah ni keluar. Dah jadi geng main pulak depa hahaha ! Terus segar memasing !

Terima kasih Fizah & Jerry ! Sentiasa invite datang rumah Taiping !


Baca juga :






You Might Also Like

6 comments

  1. SELAMAT HARI RAYA, alin :)
    aida lom start beraya rumah kawan2.
    mak mertua ada rumah, tak sihat, so tak gerak mana la kami.

    ReplyDelete
  2. Meriah raya ada bebudak...menu pun meriah gak tu..hehe...

    ReplyDelete
  3. Akak tahun ni beraya umah sedara mara sikit- sikit je..tak dan nak pergi semua sebab boleh jalan kejap2 je..mak ada masa nak kena dialysis kan..

    ReplyDelete
  4. Gegar 10 skala ritcher tu.. hehehe..

    ReplyDelete
  5. selamat hariraya maaf zahir batin

    ReplyDelete
  6. Seronok beraya kan, time macam nie lah dapat jumpa kawan-kawan lama..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -

Labels

Dhia batrisya (398) blogger (382) 2018 (379) azlindaalin.com (352) dzal aidi fiqry (323) review (282) 2019 (280) resipi (148) travel (87) Daim Naufal (82) daddy (42) advertorial (36) Resipi 30 Hari Ramadhan (19) tutorial blog (11) Baby D (6) 2020 (4) blogwalking (4) 2017 (2)