Tangkapan Big Bad Wolf BBW 2018 !

Tangkapan Big Bad Wolf BBW 2018 ! - Assalamualaikum dan Selamat Petang kawan-kawan. Kerja ke tu?? Pepagi, kami berdua laki bini dah kelua...

Tangkapan Big Bad Wolf BBW 2018 ! - Assalamualaikum dan Selamat Petang kawan-kawan. Kerja ke tu?? Pepagi, kami berdua laki bini dah keluar ngedate. Gigih laki bini amek cuti... demi nak ke Big Bad Wolf BBW 2018 ! 


Tq boss utk VIP Pass

Serious mood :) 

Breakfast dalam BBW


Tahun ini, BBW kami special sket ! Sebab kami dapat pass masuk VIP. Iaitu sehari sebelum tarikh official untuk Big Bad Wolf BBW 2018 ! Terima kasih boss ! Ni sebenarnya, adalah pemberian bos tersayang mummy. The best BOSS ever !! Terasa untung sket lah kan. Dapat masuk BBW masa preview day ni. 

Walaupun preview day. Orang tetap ramai, nasib kami plan masuk seawal pagi yang mungkin hehe. 

Tangkapan Big Bad Wolf BBW 2018 !


Kami dapat masuk jam 10pagi, terus masuk ke BBW dan breakfast dalam tu. Punyalah nak kejar masa. 

Daddy pulak dah warning jangan lebih 2jam duduk dalam BBW. Hahaha. Ni padahnya kalau pi dengan tok laki. Tak leh berjimba lelama dalam tu. 

Part best ada laki join sekali, sebab semua buku dia bayar! Yeaaay. Demi nak tolak cukai hahaha. 

Okay... Jom tengok hasil tangkapan mummy dan daddy untuk hari ini. Dan, apakah buku yang best lagi tertarik dan menarik di Big Bad Wolf BBW 2018 !





Untuk Dhia

Untuk Dzal


Untuk Daim

Dhia dan Dzal

Untuk Dzal

Untuk Dhia

Buku sifir untuk rujukan anak-anak


Buku cerita ada 12 buah untuk bahan bacaan anak-anak. 

Untuk Dzal n Dhia sharing




Mostly semua ni Dhia punya. Rajin nak belajar Dhia tu 

Untuk Dzal

Untuk Dhia

Untuk Dzal


Untuk bacaan bersama. Ada2 version dalam ni. Malay n English

Ni je buku mummy. Nanti mummy review dalamnya ye

So, bagi yang nak ke Big Bad Wolf BBW 2018 ! Korang bolehlah cari ilham sesiap. Big Bad Wolf ini di buka 24 jam dari tarikh 7 Disember sehingga 17 Disember 2018. 

Di mana tempatnya? Tempatnya di MIECC The Mines (waze je). Selanjutnya, boleh layari FB BBW : https://www.facebook.com/bbwbooks/




You Might Also Like

8 comments

  1. Thanks for sharing dear! hari tuh terlepas..nasib baik bukak blog and nampak Linda update kisah BBW nih. Habis lah ni...esok kena pergi lah. Harap parking semua dipermudahkan. Heheh...

    ReplyDelete
  2. Tudiaaaaa....dah dapat tangkapan dah...untung dapat vvip pass lagi...macam- macam buku bleh beli kan...

    ReplyDelete
  3. Ohsemnya.. Sha tak pernah berjaya jejakkan kaki kat BBW ini..

    ReplyDelete
  4. untung ada VVip pas. berkenan pulak dengan buku kisah nabi

    ReplyDelete
  5. wah bestnyaa. Berkenan betul esp buku kisah Nabi tu. Cici ni tak pernah lagi pergi BBW . mesti seronok memborong kan

    ReplyDelete
  6. wah..semangat pi terjah BBW sebelum official opening...untung la org terawal yg masuk BBW..hehe

    ReplyDelete
  7. Wah buka 24 jam ya, teringin Kak Sue nak datang sini..

    ReplyDelete
  8. seronoknya...tunggu BBW melaka ni..heheh

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -