OPEN HOUSE RAYA 2019 RUMAH LILY KAWAN SEKOLAH MENENGAH

OPEN HOUSE RAYA 2019 RUMAH LILY KAWAN SEKOLAH MENENGAH - Sebelum perabihnya Syawal. Esok last raya kan ! So, meh lah marathon kisah OPEN H...

OPEN HOUSE RAYA 2019 RUMAH LILY KAWAN SEKOLAH MENENGAH - Sebelum perabihnya Syawal. Esok last raya kan ! So, meh lah marathon kisah OPEN HOUSE RAYA kami. This year baru nak rajin pi beraya. Dan rajin nak pi OPEN HOUSE. Tapi kami pi hat dekat-dekat je. Mana yang jauh tu ampun tak dapat pi. Cerita kali ini OPEN HOUSE RAYA 2019 RUMAH LILY KAWAN SEKOLAH MENENGAH (seasrama)

OPEN HOUSE RAYA 2019 RUMAH LILY KAWAN SEKOLAH MENENGAH






OPEN HOUSE RAYA 2019 RUMAH LILY KAWAN SEKOLAH MENENGAH best. Ada nasi dagang, satay, kuih, laksa dan banyak lagi. Mummy makan satay dan nasi dagang. Anak-anak macam-macam makan juga !

Rumah kami sebenarnya dalam 15 minit je. Tapi ...3 tahun jugak tak jumpa. Sebab memasing ada komitment sendiri. Kerja, keluarga dan lain-lain.

Tunggu dah pencen kot, boleh lah gathering balik hahaha.

Dah 21 tahun rupanya persahabatan kami. Allahu rasa macam baru je daftar sesama masuk asrama ! Hehe. Fefeling umur 16 tahun gitu kan. Sekolah dulu kami lain course. Lily amek Electrical Engineering. Manakala mummy aliran Civil Engineering. 


Lily masih cantik, lawa dan kurus. Ai si jeles. So kita amek posisi bergambar paling belakang je lah hahaha.

Teknik nampak kurus kekdahnya hahaha.



Daim makan satay sket, biasalah budak ni tengok orang ramai. Nak main aje

Bawa iPad ke mana-mana untuk elakkan anak kami ke sana sini dalam rumah orang, ketika beraya.

Kakak pn makan satay jugak !


Baca Ini Juga


6 comments

  1. Akak tahun ni memang x sempat nak pi open house, ada jer agenda lain...hehehe

    ReplyDelete
  2. wahhh seronoknya pergi open house. Rajin linda sahre aktiviti lidna kan. Suka tgk.

    ReplyDelete
  3. haha posisi menyorok tu pun spot akak juga tau tapi x berjaya juga hihihi

    ReplyDelete
  4. Syoknya jumpa kawan. Hahah sorok belakang memang teknik terbaik tuk nampak kurus kan mummy :D

    ReplyDelete
  5. Bestnya dapat beraya dengan kawan sekolah kan kak.

    ReplyDelete
  6. Seronok kan dapat beraya dengan kawan sekolah. Kak Sue tahun nie tak beraya sangat Linda..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -