20 BUAH BUKU HASIL REMBATAN BIG BAD WOLF BBW 2019

20 BUAH BUKU HASIL REMBATAN BIG BAD WOLF BBW 2019 - Assalamualaikum semua,  BIG BAD WOLF BBW 20 19 sedang berlangsung sekarang ! Korang dah...

20 BUAH BUKU HASIL REMBATAN BIG BAD WOLF BBW 2019 - Assalamualaikum semua, BIG BAD WOLF BBW 2019 sedang berlangsung sekarang ! Korang dah terjah ke BIG BAD WOLF BBW 2019, ke tu ? Mummy? Alhamdulillah sempat singgah last week BIG BAD WOLF BBW 2019 , masa 1st day BIG BAD WOLF BBW 2019. Memang nekad nak shopping buku Dhia je, buku Dzal banyak lagi dan silibus lebih kurang age macam dia.

Total keseluruhan 20 BUKU HASIL REMBATAN BIG BAD WOLF BBW 2019. Jom tengok buku apa yang mummy shopping



Baca juga : 




20 BUAH HASIL REMBATAN BIG BAD WOLF BBW 2019

Mummy memang dah fokus nak beli apa dan singgah bahagian mana. Tak window shopping. So, mummy habiskan masa dalam 1 jam lebih aje. Sekejep je,kan !

Bawah ni, buku untuk IQ..semuanya buku mummy untuk tajamkan akal fikiran yang kadangkala tumpul hahaha..


Wordsearch , buku mummy antara 20 BUKU HASIL REMBATAN BIG BAD WOLF BBW 2019


Boost Your IQ , buku mummy antara 20 BUKU HASIL REMBATAN BIG BAD WOLF BBW 2019


Sudoku (lama tak main) , buku mummy antara 20 BUKU HASIL REMBATAN BIG BAD WOLF BBW 2019


Chess sebab lepas ni nak jadi cikgu chess pada anak-anak , buku mummy antara 20 BUKU HASIL REMBATAN BIG BAD WOLF BBW 2019

Get A Dog (self help) , buku mummy antara 20 BUKU HASIL REMBATAN BIG BAD WOLF BBW 2019


IQ book 1 , buku Dhia dan Dzal antara 20 BUKU HASIL REMBATAN BIG BAD WOLF BBW 2019


Kamus j_QAF , buku anak antara 20 BUKU HASIL REMBATAN BIG BAD WOLF BBW 2019


Kamus Tribahasa - buku anak antara 20 BUKU HASIL REMBATAN BIG BAD WOLF BBW 2019


Nuku jam, nak ajar aank tengok masa - buku anak antara 20 BUKU HASIL REMBATAN BIG BAD WOLF BBW 2019


Peribahasa bergambar, buku anak antara 20 BUKU HASIL REMBATAN BIG BAD WOLF BBW 2019

Buku latihan untuk Dhia tahun depan -  antara 20 BUKU HASIL REMBATAN BIG BAD WOLF BBW 2019


Buku Dhia untuk cuti sekolah

buku Dhia untuk latihan cuti sekolah ni

Oh, ya lagi 1 ada buku Dzal, untuk buat latihan cuti sekolah, tapi tak jumpa pulak gambarnya. Buku Daim tak ada sebab dedulu dah beli banyak buku untuk age Daim (zaman Dhia dan Dzal kecil) 

Alhamdulillah semua buku tu bertahan dan boleh pakai sampai sekarang. So far, mummy puas hati setiap tahun ke BIG BAD WOLF BBW. Dan setiap tahun tu, ada buku pilihan tertentu pastinya hehehe.

Next year, kita fokus buku latihan Dhia, Dzal dan juga buku rujukan sekolah mereka. Jimat banyak shopping buku di BIG BAD WOLF BBW 2019

Total habis, tak sampai RM200 pun !


Baca Ini Juga


11 comments

  1. Banyak jugak akak beli buku ya. Buku search words dan sudoku tu memang buku favourote anak anak saya terutama Aina. Kalau pergi kedai buku mesti dia akan cari buku jenis macam ni

    ReplyDelete
  2. Wah!! Banyak juga buku-buku Kak Linda beli ye.. Best3x.. LeYa pun suka membaca ni

    ReplyDelete
  3. Mak ai...banyaknyaaaa....
    Rajin akk g...

    ReplyDelete
  4. Untung beli kat BBW ni...murah sangat dan berbaloi- baloi..akak x leh jejak..kalau jejak confirm terjebak..novel beli dulu banyak x habis baca lagi..

    ReplyDelete
  5. seronoknya shopping buku.. bagus2 buku yg linda beli ni

    ReplyDelete
  6. waalaikumussalam. sudoku! best nya. sekarang dok main kat dalam hp ja. hehehee

    ReplyDelete
  7. belum sempat pergi BBW bestnya dapat borong buku!

    ReplyDelete
  8. Bestnya dapat borong buku.. bagus semua buku-buku yang Linda beli..

    ReplyDelete
  9. tengok buku pun dan seronok..tuu belum pergi lagi tu..

    ReplyDelete
  10. bbw melaka ari tu, aida x grab byk.
    tak seronok mcm dulu.
    just few novel utk nurin. and komik utk ijat.
    bbw mines ni, tak dpt jengah. sebab weekend tak free nak naik sana.
    nurin heboh nak beli satu buku citer ni.
    bbw jer yg jual. aduhai... kena tunggu next bbw.

    ReplyDelete
  11. bestnya BBW.. bilalah nak berjaya datang sini.. hehehe..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -