NORWEX KAIN LAP KAYANGAN ENVIRO, WINDOW, BODY AND FACE !

NORWEX KAIN LAP KAYANGAN ENVIRO, WINDOW, BODY AND FACE ! - Hai, Assalamualaikum ! femes betul  NORWEX KAIN LAP KAYANGAN ENVIRO, WINDOW, BOD...

NORWEX KAIN LAP KAYANGAN ENVIRO, WINDOW, BODY AND FACE ! - Hai, Assalamualaikum ! femes betul NORWEX KAIN LAP KAYANGAN ENVIRO, WINDOW, BODY AND FACE kan ! Mummy pun terjebak sama dah, kebetulan memang tengak make over rumah dan tengah deko rumah. Tak fikir untuk meniaga kain lap pun. Tapi, kalau ada yang minat mummy boleh explain kan. Kisah tengah make over rumah. Korang boleh bacalah entri lama mummy ye. Di :-
Part 1 : SINI

Part 2 : SINI

Part 3 : SINI

Part 4: SINI




credit : Erin

Rumah dah cantik takkan lah nak nak nampak berhabuk, tak berkilat kan ! Kisahnya, mummy ada beberapa helai kain mikrofiber. Laki kita, soh beli since dia sakit mata nampak semua berhabuk. Erm, lap-lap pun, ada sisa habuk masih tinggal. Lama tak nak kena lap bagi 100% bye bye habuk. Kalau korang kenal mummy, mummy sangat sibuk dengan kerja online, kerja hakiki, kerja rumah, kemas rumah, jaga anak, masak sepanjang PKPB ni. Nak nangis oiii rasanya asyik mengelap je! 


So, kisah dapur . Dah ada kitchen cabinet. Lepas pinggan mangkuk siap cuci dan toskan, pasti nak lap sebelum bawa masuk ke dalam kabinet kan? Mummy dah cuba beberapa jenis kain lain. Ianya tinggalkan habuk kat pinggan mangkuk tu, Uiii..geli kan pinggan mangkuk lap-lap berhabuk. So, di sebakan inilah juga mummy nak juga kain Norwex ini. Dan, YES, clear tak tinggalkan habuk. Sonang keje dennnnn.



Ramai juga kecam kain lap mahal, rugi. Abes buat kabinet dapur memahal tak rugi? Kalau asyik lap pakai chemical based lelama tak ROSAK? Sayang weiii ! 

Dengan Norwex ini boleh lap dengan kain basah. Kain Norwex + air je. Atau pun kain Norwex kering ! Tangan pun tak rosak, betul tak?

Entahlah, tak tahu nak cerita best-best tentang kain ini. Tapi, barang brand yang berkualiti macam Norwex yang ada BacLock. Kain dia ni akan “self-cleanse” dan membunuh semua bacteria pada kain tu secara sendirinya 

APA ITU KAIN NORWEX?


Apa tu sebenarnya Kain Norwex?
Asal-usulnya daripada negara Norway, produk kain Norwex ini tiba di Malaysia hanya tahun 2019. Dengan hanya gunakan kain Norwex dan air sahaja, anda boleh bersihkan seluruh tempat kediaman anda, terutamanya, bahagian dapur dan meja makan. Itu antara sebabnya Kain Norwex ni sering digelar "Kain Ajaib" diantara golongan suri rumah yang terkagum dengan kemudahan dan penjimatan menggunakan kain Norwex ini.

Ciri Ciri Istimewa Kain Norwex
Kain Norwex terdiri dari beberapa koleksi kain yang menakjubkan yang berfungsi seperti berikut:

❤️Keluarkan semua gris dari dapur gas, kuali, meja makan dan sebagainya! Tak perlu sebarang bahan pencuci.

❤️Bersihkan pinggan, mangkuk dan peralatan makanan anda dengan hanya kain Norwex dengan air biasa sahaja, tanpa gunakan sabun!
❤️Bukan sahaja dapur, ia boleh digunakan untuk bersihkan seluruh rumah anda!

❤️Kain muka Norwex, dengan menggunakan air sahaja, membolehkan golongan wanita menanggalkan make-up dalam masa seminit!
 ❤️Kain mandian bayi Norwex membolehkan ibu bapa mandikan bayi mereka tanpa memerlukan sabun! Dalam kain tersebut ada ciri-ciri istimewa untuk menghapuskan 99.999% bakteria!

* Ada juga kain Norwex untuk bersihkan dan mengilatkan kereta dan bahagian krom seperti baru habis polish!
* Benda-benda krom di keliling rumah, tingkap, glas partition mandi dan sebagainya boleh dikilat seperti baru!

TIADA Bahan Pencuci Toksik !
Jomlah kita kurangkan kebergantungan pada bahan pencuci kerana pendedahan diri pada bahan kimia sememangnya bahaya untuk kulit dan diri kita.

Jimat & Jimat lagi!
Dengan menggunakan kain Norwex dalam kehidupan harian, korang bukan hanya menjimatkan lebih 70% dari masa, tetapi juga akan menjimat kos perbelanjaan sebanyak 90% yang biasa nya diguna untuk membeli sabun, detergen dan sebagainya.

JAMINAN DUA TAHUN!
Norwex sangat mempercayai kualiti produk mereka, semua produk Norwex Microfibre mempunyai jaminan dua tahun. Sekiranya korang tidak berpuas hati dengan prestasi produk gentian mikro Norwex, sila hubungi mummy (jika sign up bwh mummy) untuk mengganti barang tersebut, tanpa bayaran tambahan.

Mahal ke Kain Norwex ini. Erm, tak mahal pun serendah RM49 je. tapi kalau korang beli atas RM150 akan menjadi ELITE CUSTOMER secara automatik dan boleh menikmati DISCOUNT 15% dan FREE POSTAGE

Jika belian dibawah RM150, anda hanya perlu tambah RM15 untuk menjadi ELITE CUSTOMER 

Nak diskaun banyak lagi 20% boleh beli stater kit terlebih dahulu, FREE membership.


Mummy pun pakai hat Starter kit dulu. RM95 dapatlah 3 helai kain iaitu Enviro, Window dan Body & Face

Enviro - kain serbaguna.. Boleh lap semua. Kasut, sofa, meja, cermin, tingkap dan macam macam lagi.


Body & face - boleh jadikan makeup remover, kain + air jurrr, boleh juga lap peluh, lap apa apa la untuk body & face sebab boleh buang bacteria. InshaAllah 


Window - lap cermin. Kalau nak bersihkan cermin, mula mula boleh lap pakai wet EnviroCloth, lepas tu lap lagi sekali pakai dry WindowCloth. Hasil dia? Wowwww!


Okay jom layan gambar testimoni dari mummy..

TESTIMONI LAP RUMAH DENGAN KAIN NORWEX DAN AIR SAHAJA !



Gamabr ini, testimoni dari mummy sendiri, mummy lap peti sejuk menggunakan Kain Norwex Enviro dan air sahaja. Sekali dua kali goson je. Licin ! Cepat ! 



Ni pulak, mummy gunakan Norwex Window lap cermin pandang belakang kereta. Menggunakan kain sahaja tampa air ! Berkilat, kan ! Tak perlu glass cleaner lagi. Jimat !


SEBELUM


SELEPAS

Testimoni mummy lap suis-suis lampu menggunakan kain Norwex Enviro lembab / kering sahaja. 1 minit je siap !





Untuk bilik air, tak payah berus bagai dah. Mummy pakai bathroom mit dan batroom cleaner je. Siap cuci, berkilat. 


Dah siap pakai, rendam air suam, bilas, perah, bilas, perah. Sidai gini je ! Senang je kan !


Jika berminat nak dapatkan pada harga diskaun / sebarang pertanyaan :

Baca Ini Juga


3 comments

  1. sana-sini dok cerita pasal kain lap kayangan ni kan...haduii..memang bestlah kalau dapat kain macam ni yang boleh bantu mak-mak kemas rumah..Nanti nak hakak wssp mami ye...

    ReplyDelete
  2. Macam best jew pakai norwex kain lap kayangan ni.

    ReplyDelete
  3. kalau ada sesiapa hadiahkan lagi best hahaha

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -